Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


  • Hiányzik a hangod, hiányzik a lényed, Hiányzik egész tested, hiányzik tényleg! Bárcsak itt lennél s nem szenvednék már. Bárcsak azt mondanád itt várok rád."

 

 

  • Hidd el te vagy minden álmom, Minden éjjel testedre vágyom, Ne szólj semmit, fogd meg a kezem, És add meg magad: szeretkezz velem!

 

 

  • Amikor megláttalak nem kellett más, Te voltál nekem a szívdobbanás, úgy vártam rád, ahogy még soha senki más, mégsem jött el az a szerelmes láz.

 

 

·         Ma éjjel rólad álmodtam én, Kitárt karokkal szaladtál felém Karod ölelt, szád csókolt, s én örültem, Hogy csak veled lehetek boldog.

 

 

  • Eltűnődöm mennyit vártam Rád, hosszú hetek, több mint gondolnád. Eltűnődöm mennyit, álmodoztam én, s mi eddig álom volt, most mind az enyém.

 

 

  • Azon a nyáron, mikor Rád találtam, egyedül jártam, senkire sem vártam. Te értem jöttél, s oly nagyon szerettél... Köszönöm azt, hogy a mindenem te lettél!

 

 

  • Egyedül vagyok és te nem vagy velem, rád gondolok, hogy merre is lehetsz. Várom a hétvégét, mint cica a tejet, Újra jó lenne megint csak Veled!

 

 

·         Ha álmodom, nem tudom, hogy mi a jó és mi a rossz.  Ha álmodom, nem tudom mi az álom és mi a való.  Ha álmodom, nem tudom, mit miért teszek, csak azt remélem, ott veled leszek.

 

 

·         Minden vágyam együtt lenni veled, csókolni a szád, nézni a szemed. Szeretnélek úgy, ahogy csak lehet, érted tenném, és mindig csak veled.

 

 

  • A legszebb érzés, ha rád gondolok. A legszebb érzés, ha rólad álmodom. A legszebb érzés, ha hozzád érhetek, és ha veled ébredhetek.

 

 

  • Ha angyal volnék, elrepülnék hozzád, és ágyad mellett ülve vigyáznék rád. Vigyáznám álmodat, hogy nyugodt legyen, mert Szeretlek és te vagy a legfontosabb nekem!!

 

 

·         Ne gondold, hogy boldog vagyok tőled távol. Ne gondold, hogy mást szeretek rajtad kívül bárhol. Ne gondold, hogy a szívemet nem búsítja semmi. Nem kell nekem a világon rajtad kívül senki.

 

 

  • Eljött a búcsú az álmok nem nyertek! A valóság képei most életre kelnek! Csak állunk csendben, némán, meredten, S tudjuk, hogy valakit elvesztettünk mindketten!

 

 

·         Mondj bármit csak el ne menj, meg se próbáld úgysem engedem. Mondj bármit csak el ne hagyj, inkább bánts meg csak itt maradj!

 

Kép

 

·         Álmodj, mert álom nélkül értelmetlen az élet. Álmodj, mert ott láthatsz szépet. Álmodj, mert álmodban boldog lehetsz! Álmodom én is, mert álmomban velem lehetsz!

 

 

·         Ó ha tudnád, hányszor gondolok rád, hányszor töltöm ébren az éjszakát. Hányszor szökik könny a szemembe érted, s ez mind azért van, mert szeretlek téged! Elválaszt bennünket egy idegen táj, távol lenni tőled nagyon fáj. De ha távolról is tudsz szeretni, ígérem én sem foglak feledni!

 

 

·         Tudtam, hogy el fogsz menni, mint ahogy elment a nyár. Tudtam, hogy boldognak lenni, nekem nem lehet már. Tudtam hogy hazug a csókod, hazug az ígéreted. Mégis olyan jó volt hinni, elhinni, hogy szeretsz!

 

 

·         Van egy álmom, melyben a legfontosabb szerepet neked szánom.  Ha egyszer valóra váltom, én leszek a legboldogabb a világon.

 

 

·         Miért múlik el minden, ami szép? Miért fáj szívünk a tegnapért? Miért nem örökös a ma? Hisz akkor nem kellene elválnunk soha.

 

 

·         Ha most megérinthetnélek, csak szeretgetnélek, Álmomban ajkad megérintené ajkamat, elolvadnék, hisz tudod, hogy kívánlak, s füledbe súgnám, IMÁDLAK!

 

 

·         A szívem olyan, mint 1 könyv??? Nyitva áll mindenki előtt, de egyedül csak te lapozhatsz bele, mert az álmaim veled vannak tele!!!

 

 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

4032 Debrecen Jerikó utca 14 IX/57

(Dr. Bordán Károly, 2016.06.13 09:11)

Hiányolom az idézeteknél a hivatkozásokat. Ugyanis bárhol felhasználom, mivel nem saját gondolat, illik korrekten hivatkoznom aszerzőre.

Boldogköujfalu

(Kiss melissza , 2016.03.24 20:18)

dee jookk.. *_*

Vágyom

(Vajda Noémi, 2015.05.11 15:49)

A legszebb érzés, ha rád gondolok. A legszebb érzés, ha rólad álmodom. A legszebb érzés, ha hozzád érhetek, és ha veled ébredhetek.

Vágyom..

(Kriszta (saját), 2014.06.29 00:41)

Vágyom, hogy kezed a kezemet fogja,
Vágyom, hogy ajkad az enyémet csókolja.
Szép szemedbe meglássam az örökké izzó vágyat,
S az érzéstől, mi elfog elszálljon minden bánat.
Dobban a szívem, mikor kezed érinti testem,
Most már biztos, hogy szerelembe estem.
Szoríts erősen, ölelj jól magadhoz,
Felejts el minden rosszat, ne gondolkozz.
Engedd el a rosszat, messze el távol,
S tudd Rád gondolok, legyünk mi bárhol.

trisztan.varga@gmail.com

(Zoe & Tristan, 2014.04.13 12:59)

Testedre vágyom már nagyon régen, sex-elnék veled a virágos réten.
Sex-elnék veled a virágos réten, mint régen olyan szép a tested mint a kicsi ében.
Olyan szép a tesded mint, a kicsi ében megkérném a kezed már ebben az évben.
Megkérném a kezed még ebben az évben, kikezdenék veled már ezen a téren.

dány

(viktor, 2014.02.05 10:26)

Re: dány

(viktor, 2014.02.05 10:31)

hiába tagadnám
réguta szeretlek
könyeim titogban
teérted peregnek
kezem rezked
szivem nehéz
szeretlek téged enyi az egész

melike.02@citromail.hu

(Dzsamillitá, 2012.12.01 13:05)

nagyon szépp versekk <333

vélemény

(keresgélő, 2012.07.20 23:57)

a cicás a legjobb
a többi fos

most is szivemet ..........

(ANGYALKA , 2012.05.10 00:18)

Most is szivemet elfogja a banat.Elfordulok nelassak, hogy sirok utanad.Szep csillagos ejszakan hull a konnyem erted nem tudok en mast szeretni orokke csak teged!

:)))

(dia, 2012.02.08 06:09)

gyönyörü versek párat a fészre is ki tetem :)) ♥

A szerelem veled!

(nikolett, 2011.10.25 14:20)

Boldog vagyok mert te vagy nekem!!
Boldog vagyok mert te vagy az életem!
Amig élek én örökké szeretni foglak!
Mert a te lényed boldogit a legjobban!!

jaszterorsolya@freemail.hu

(solya, 2011.02.23 18:44)

Ezek a versek nagyon jók!!! :D

karcag

(anikó, 2010.10.26 19:45)

nagyon szép mind.ha lehetne jó éjt smseket is irhatnál.

Hungary

(Lisa, 2010.10.11 01:00)

Vannak nagyon szép versek, csak bővíts, amennyiben időd és lehetőséged engedi. Nem rosszból mondom, csak az oldal fejlődése érdekében.

Szassztok :D

(Emma Grimmjow Jaggerjack, 2010.06.26 14:43)

Jok az idezetek,de nem mind..az oldal minden esetre jo :3

ekel

(szabrna, 2010.04.26 15:51)

nagyon szepek a versek csak igy tovabb.puszi.

k.lau97@hotmail.hu

(Claudia, 2010.02.25 19:27)

Nagyon szépek ezek a versek

Szívesem a komit!!

Zalaszabar

(Beus, 2010.01.14 18:59)

Sya ! Hát elöször is minden elismerésem a tiéd ! Gyönyörű versek , ha verset küldök a barátomnak , csak inenn , és neki is nagyon tetszenek ezek a kis versikék , szeretem az irodalmat , irni is szeretek , de én hozzád képest senki vagyok !

Kovacs.Szabryna@citromail.hu

(Kovacs-Sabina, 2009.11.27 00:05)

szia.hat ahhoz kepest hogy 18-eves vagy,nagyonszepek a verseid.legközelebb is ide jövök sms-t keresni.szepek nagyon tetszenek.